kicsiktől a legnagyobbakig

Az iCorso keretrendszer tetszőleges intézményi, jogi viszonyok között alkalmas a felnőttképzési feladatok elvégzésére. A kifinomult jogosultsági rendszer és a példányokon alapuló architektúra minden szervezeti felépítést képes modellezni.

ASP

Kisebb vállalkozások számára gondot okozhat a megfelelő informatikai háttér biztosítása. A számukra saját kiszolgálóinkon biztosítunk önállóan működő iCorso példányt. Keressen bennünket a részletekért!

regionális központok

A földrajzilag tagolt, nagyobb intézmények biztosíthatják a teljes körű szervezési önállóságot a távoli telephelyeik számára, miközben a módszertani és pénzügyi folyamatok egységesek mindenütt a szervezetben.

franchise

Franchise-hálózatok központi szolgáltatásként használhatnak iCorso szoftvert, hogy a tagintézmények egységes minőségben és tartalmi színvonalon lássák el a feladataikat.

pontos és naprakész

A nyilvántartás pontossága és naprakészsége alapfeltétel a hatékony munkavégzéshez, a szabályok betartásához, és általánosságban a sikeres felnőttképzési tevékenységhez. Az iCorso a pontosság mintaképe.

minden adat egyszer

Az adatbázisban minden adatot csak egyszer tárolunk. A képzést övező adatokat a központi készletekből lehet kiválasztani, így egyszerűen elkerülhető a hosszas gépelés és az ebből adódó hibalehetőség.

validáció

Az iCorso minden adatbevitelt ellenőriz, a kötelező adatok hiányára látványosan figyelmeztet, így a hibás adatszolgáltatás vagy hiányos dokumentáció lehetősége minimálisra csökken. 

hatályosság

A dokumentumok hatályossággal rendelkeznek, így nem fenyeget az a veszély, hogy tévedésből például egy korábbi szerződésmintát vagy haladási naplót nyomtat ki az ügyintéző.

áttekinthetőség

A képzésszervezés mint gazdasági tevékenység nagy odafigyelést igényel. Az iCorso segít a kiadások és a bevételek tervezésében, elszámolások készítésében, és vezetői jelentések alapján a szervezet pénzügyi teljesítményének mérésében.

pontos tervezés

Az iCorsoval pontosan rögzítetők és követhetők a tanfolyam belső költségei, a terembérlettől a szakkönyvekig, az oktatói bérezéstől a védőfelszerelésig. A költségek alapján modellezhető a tanfolyam fedezeti pontja a résztvevők számának és fizetendő díjának függvényében.

résztvevői pénzügyek

Befizetések érkezhetnek több forrásból, több jogcímen, összetett ütemezésben. A rendszer segít nyilvántartani, hogy mikor, kinek, miért és mennyit kell fizetnie. 

külső kapcsolat

Az iCorso képes kapcsolatot tartani külső pénzügyi szoftverekkel. Feladja a követeléseket a számla kiállításához szükséges minden adattal, majd a számla kifizetésére vonatkozó adatokat is képes fogadni. Így az ügyintéző valós időben látja, hogy a résztvevők pénzügyei rendezettek-e.