iCorso ASPAz ASP (Application Service Providing) alkalmazás-szolgáltatást vagy alkalmazás-bérletet jelent, amely egy új üzleti és egyben technológiai konstrukció. Az ASP keretében a felhasználók az iCorsot-t úgy veszik igénybe, hogy interneten keresztül kapcsolódnak a szolgáltatónál elhelyezett szerverekhez, az ezeken működő adatbázisokhoz. A felhasználói gépeken csak egy egyszerű böngészőprogramnak kell futnia, illetve internet-kapcsolattal kell rendelkeznie az iCorso eléréséhez. 

hatékony és gyors

A rendszer bevezésekor több szinten konzultálunk partnereinkkel: a stratégiai és kiviteli tervezés kapcsán, a jogosultsági, munkamegosztási viszonyok terén; a dokumentumok kialakításában; a felhasználói igények egyeztetése terén.

tervezés

Minden megbízható rendszer alapja az alapos és körültekintő tervezés. A stratégiai tervezéssel alapozzuk meg egy biztonságosan üzemelő online keretrendszer sikeres bevezetését.

kivitelezés

A kivitelezéskor nem csak arra koncentrálunk, hogy funkcionálisan jól működő rendszert adjunk át, hanem arra is, hogy a felület megfeleljen az ergonómia és a felhasználóbarát kezelés követelményeinek.

felhasználói igények

Mind a tervezési, mind a kivitelezési szakaszban az egyik legfontosabb tényezőnek tarjuk a felhasználói igények feltárását és beépítését a rendszerbe. Hisszük, hogy csak így válthatja ki rendszerünk a felhasználók elégedettségét.

biztonságos

Ki tudná jobban menedzselni az iCorso rendszert, ha nem azok, akik fejlesztették? Segítünk kezelni a rendszerhasználattal járó kockázatokat, a változásokat, és a rendszeres frissítéseket.

tapasztalat

Az iCorso számos intézmény életében játszik szerepet. Az elmúlt években széleskörű tapasztalatokat szereztünk az intézmények elvárásainak megfelelve és problémáit megoldva.

stabilitás

Megbízható, elkötelezett partnerként arra törekszünk, hogy megértsük a jogszabályi változásokat, ezeket beépítsük, és új funkciókkal bővítsük a rendszert. Eközben szem előtt tartjuk a felhasználói igényeket, hogy a felhasználók egy egyszerű és kiszámítható rendszerrel szeret nek dolgozni.

szakértelem

Cégünk alkalmazottai széleskörűen képzett szakemberek, akik a rendszerfejlesztés minden szegmensét képesek kezelni: technológiai, programozási, pedagógiai és terméktámogatási szempontból egyaránt.