folyamatok, űrlapok

A MODULO egy web-alapú, elektronikus ügyintézést támogató rendszer. Teljes körű megoldást nyújt az elektronikus ügyintézési folyamat kezelésére. A MODULO átlátható adminisztrációs felületén beállíthatók az egyes ügyintézési lépések, megszerkeszthetők az ügyfeleknek és ügyintézőknek megjelenő űrlapok. Az ügyintézési folyamat ügyfél és ügyintéző számára is átláthatóan, egyszerűen, naplózottan történik.

tovább a Modulo weboldalára

együttműködés, együtt tanulás

A CooSpace (Cooperation Space) színterekbe szervezi egy tanóra, egy kurzus, egy távoktatási képzés, egy kutatási vagy fejlesztési projekt, vagy egy szervezeti egység munkatársainak együttműködését. A színterekben folyamatosan bővülő eszközök biztosítják a hatékony együttműködést, az egyik legnagyobb felhasználószámú, magyar fejlesztésű elearning keretrendszerben.

tovább a CooSpace weboldalára

egyszerűen intelligens

Minden döntéshozó elvárása, hogy megbízható és átlátható formában megjelenő adatok gyorsan álljanak a rendelkezésére, legyen szó termelő, szolgáltató vállalatról vagy non-profit szervezetről.Amennyiben az üzleti folyamatai jól szervezettek, akkor az egyes területeken alkalmazott különböző, akár elszigetelt informatikai rendszerekben (gazdálkodás, CRM, bér és munkaügy, ágazati nyilvántartások, stb.) tárolt adatok összekapcsolása és rendezett megjelenítése a MONITOR rendszer feladata.

INGENII DEXTERITAS

A DEXTER fókuszában immár húsz éve az oktatási informatikai rendszerek és tanácsadási szolgáltatások állnak. Megoldásaink az adminisztrációs, az e-learning- és kooperációs rendszereken át az elektronikus ügyintézésen keresztül a vezetői információs rendszerekig terjednek. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel arra törekszünk, hogy folyamatosan megfeleljünk a külső környezet elvárásainak. 

tovább a DEXTER weboldalára

Sevillai Szent Izidor [6. sz.]: Az etimológiák vagy eredetek 20 könyve - XI. könyv, 1. rész, 67. fejezet:dextera vocatur a dando. Ipsa enim pignus pacis datur, ipsa testis fidei atque salutis adhibetur. A dexter szó az adásból (a dando) származik. Átvitt értelemben annyi, mint propitius, faustus [kegyes, szerencsés]Statius: Silvae [Erdők = Elegyes versek] I. könyv, 2. vers 211-2 sorból: dexter vultus adnuit - kegyes arccal bólint. Dexteritas annyi, mint humanitas, sollertia [emberi érzés/méltóság, találékonyság].A DEXTER ADEST, inest, adit [jóakarattal jelen van, hozzájárul] formulájában, amelyet a pogány istenekre [Hercules, Ianus] vagy istenkirályokra, felsőbb személyekre [pl.Germanicus Caesar, Augustus korán elhalt utódjelöltje] alkalmaztak, így: DEXTER ADEST - jóindulattal van jelen